Naturalne masło orzechowe z orzechów kokosa - pasta kokosowa smooth 350g
Masa netto: 350 g
Naturalne masło z miąższu orzechów kokosa SMOOTH to w 100% naturalnie pyszny i zdrowy produkt, który smakuje wszystkim, bez względu na wiek. Wyprodukowane bez dodatku cukru, soli, utwardzonych tłuszczy, czaruje głębokim smakiem kokosa.
Masło kokosowe SMOOTH to 100% orzecha w maśle orzechowym.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Masło kokosowe smooth – właściwości prozdrowotne
Aksamitne w smaku masło kokosowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% miąższu kokosów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak kokosa.
Egzotyczny smak masła kokosowego pieści kubki smakowe, a zawarte w nim witaminy, minerały i składniki odżywcze czynią wiele dobra dla Twojego organizmu. Na szczególną uwagę zasługuje obecność trójglicerydów średnionasyconych, które w odróżnieniu od innych nasyconych kwasów tłuszczowych obniżają poziom cholesterolu. Składniki zawarte w maśle kokosowym wzmacniają układ immunologiczny, wykazują działanie przeciwzapalne, antywirusowe i antygrzybiczne, dlatego warto dodawać je do posiłków w ramach profilaktyki zdrowotnej.
Choć masło kokosowe jest produktem wysokokalorycznym, możesz śmiało włączyć je do menu na diecie odchudzającej – niewielkie ilości produktu hamują apetyt i przyspieszają tempo przemiany materii.
Masło kokosowe smooth – charakterystyka
Masło kokosowe smooth to masło o barwie śmietankowej, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo otwartego kokosa. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło kokosowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło kokosowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, kremów tortowych
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
- masło kokosowe jest aromatycznym dodatkiem do dań kuchni azjatyckiej: curry, zup, sosów, stir-fry
Pomysłów na wykorzystanie masła kokosowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
Skład produktu
Masło kokosowe smooth – właściwości prozdrowotne
Aksamitne w smaku masło kokosowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% miąższu kokosów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak kokosa.
Egzotyczny smak masła kokosowego pieści kubki smakowe, a zawarte w nim witaminy, minerały i składniki odżywcze czynią wiele dobra dla Twojego organizmu. Na szczególną uwagę zasługuje obecność trójglicerydów średnionasyconych, które w odróżnieniu od innych nasyconych kwasów tłuszczowych obniżają poziom cholesterolu. Składniki zawarte w maśle kokosowym wzmacniają układ immunologiczny, wykazują działanie przeciwzapalne, antywirusowe i antygrzybiczne, dlatego warto dodawać je do posiłków w ramach profilaktyki zdrowotnej.
Choć masło kokosowe jest produktem wysokokalorycznym, możesz śmiało włączyć je do menu na diecie odchudzającej – niewielkie ilości produktu hamują apetyt i przyspieszają tempo przemiany materii.
Masło kokosowe smooth – charakterystyka
Masło kokosowe smooth to masło o barwie śmietankowej, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo otwartego kokosa. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło kokosowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło kokosowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, kremów tortowych
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
- masło kokosowe jest aromatycznym dodatkiem do dań kuchni azjatyckiej: curry, zup, sosów, stir-fry
Pomysłów na wykorzystanie masła kokosowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
Zalecane porcjowanie
Masło kokosowe smooth – właściwości prozdrowotne
Aksamitne w smaku masło kokosowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% miąższu kokosów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak kokosa.
Egzotyczny smak masła kokosowego pieści kubki smakowe, a zawarte w nim witaminy, minerały i składniki odżywcze czynią wiele dobra dla Twojego organizmu. Na szczególną uwagę zasługuje obecność trójglicerydów średnionasyconych, które w odróżnieniu od innych nasyconych kwasów tłuszczowych obniżają poziom cholesterolu. Składniki zawarte w maśle kokosowym wzmacniają układ immunologiczny, wykazują działanie przeciwzapalne, antywirusowe i antygrzybiczne, dlatego warto dodawać je do posiłków w ramach profilaktyki zdrowotnej.
Choć masło kokosowe jest produktem wysokokalorycznym, możesz śmiało włączyć je do menu na diecie odchudzającej – niewielkie ilości produktu hamują apetyt i przyspieszają tempo przemiany materii.
Masło kokosowe smooth – charakterystyka
Masło kokosowe smooth to masło o barwie śmietankowej, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo otwartego kokosa. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło kokosowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło kokosowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, kremów tortowych
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
- masło kokosowe jest aromatycznym dodatkiem do dań kuchni azjatyckiej: curry, zup, sosów, stir-fry
Pomysłów na wykorzystanie masła kokosowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
FAQ
Masło kokosowe smooth – właściwości prozdrowotne
Aksamitne w smaku masło kokosowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% miąższu kokosów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak kokosa.
Egzotyczny smak masła kokosowego pieści kubki smakowe, a zawarte w nim witaminy, minerały i składniki odżywcze czynią wiele dobra dla Twojego organizmu. Na szczególną uwagę zasługuje obecność trójglicerydów średnionasyconych, które w odróżnieniu od innych nasyconych kwasów tłuszczowych obniżają poziom cholesterolu. Składniki zawarte w maśle kokosowym wzmacniają układ immunologiczny, wykazują działanie przeciwzapalne, antywirusowe i antygrzybiczne, dlatego warto dodawać je do posiłków w ramach profilaktyki zdrowotnej.
Choć masło kokosowe jest produktem wysokokalorycznym, możesz śmiało włączyć je do menu na diecie odchudzającej – niewielkie ilości produktu hamują apetyt i przyspieszają tempo przemiany materii.
Masło kokosowe smooth – charakterystyka
Masło kokosowe smooth to masło o barwie śmietankowej, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo otwartego kokosa. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło kokosowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło kokosowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, kremów tortowych
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
- masło kokosowe jest aromatycznym dodatkiem do dań kuchni azjatyckiej: curry, zup, sosów, stir-fry
Pomysłów na wykorzystanie masła kokosowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g: