Naturalne masło orzechowe z orzechów arachidowych - pasta arachidowa smooth 350g
Masa netto: 350 g
Naturalne masło z orzechów arachidowych SMOOTH to w 100% naturalnie pyszny i zdrowy produkt, który smakuje wszystkim, bez względu na wiek. Wyprodukowane bez dodatku cukru, soli, utwardzonych tłuszczy, czaruje głębokim smakiem orzeszków ziemnych.
Masło arachidowe SMOOTH to 100% orzecha w maśle orzechowym.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Masło arachidowe smooth - właściwości
Aksamitne w smaku masło arachidowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% orzechów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak orzeszków ziemnych. Nie jest tajemnicą fakt, że orzechy arachidowe zawierają najwięcej białka ze wszystkich orzechów, dlatego chętnie sięgają po nie sportowcy a także wegetarianie i weganie. Orzechy ziemne są bogate w witaminy B1, B2, B3, B6 i E witaminę młodości, a także minerały: fosfor, wapń, magnez, potas, miedź, cynk, selen. Oprócz prozdrowotnego działania, wykazują się zdolnościami rozweselającymi, dzięki zawartości tryptofanu podnoszą na duchu. Tryptofan to aminokwas poprawiający nastrój a tym samym i humor. Orzechy arachidowe zawierają również sporo kwasu oleinowego, który pozytywnie wpływa na układ krwionośny.
Masło arachidowe smooth – charakterystyka
Masło arachidowe smooth to masło o łagodnej karmelowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych orzeszków zniemnych. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło arachidowe smooth – przepis Elvisa Presley’a
Masło arachidowe smooth nie stawia granic wiekowych, kochają je mali i duzi, młodsi i starsi, dzieci jak i ich dziadkowie. Stanowi podstawowy produkt w domach w wielu krajach na całym świecie. Niektóre propozycje użycia masła arachidowego przeszły do historii, jak chociażby słynna kanapka Elvisa Presley’a: tostowe pieczywo nasmarowane masłem arachidowym z dodatkiem plastrów świeżego banana, a następnie zapieczone w tosterze. Kompozycja ta przez wiele lat doczekała się wielu modyfikacji. Dzisiaj każdy jest autorem swoich słynnych smakowych i wizualnych kompozycji, łącząc masło orzechowe z innymi produktami na tysiące sposobów.
Masło arachidowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych, na przykład słynna kanapka Elvisa Presley’a
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło orzechowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, chociażby przepyszne ciasto twix
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych.
Pomysłów na wykorzystanie masła arachidowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się inspirować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
Skład produktu
Masło arachidowe smooth - właściwości
Aksamitne w smaku masło arachidowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% orzechów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak orzeszków ziemnych. Nie jest tajemnicą fakt, że orzechy arachidowe zawierają najwięcej białka ze wszystkich orzechów, dlatego chętnie sięgają po nie sportowcy a także wegetarianie i weganie. Orzechy ziemne są bogate w witaminy B1, B2, B3, B6 i E witaminę młodości, a także minerały: fosfor, wapń, magnez, potas, miedź, cynk, selen. Oprócz prozdrowotnego działania, wykazują się zdolnościami rozweselającymi, dzięki zawartości tryptofanu podnoszą na duchu. Tryptofan to aminokwas poprawiający nastrój a tym samym i humor. Orzechy arachidowe zawierają również sporo kwasu oleinowego, który pozytywnie wpływa na układ krwionośny.
Masło arachidowe smooth – charakterystyka
Masło arachidowe smooth to masło o łagodnej karmelowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych orzeszków zniemnych. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło arachidowe smooth – przepis Elvisa Presley’a
Masło arachidowe smooth nie stawia granic wiekowych, kochają je mali i duzi, młodsi i starsi, dzieci jak i ich dziadkowie. Stanowi podstawowy produkt w domach w wielu krajach na całym świecie. Niektóre propozycje użycia masła arachidowego przeszły do historii, jak chociażby słynna kanapka Elvisa Presley’a: tostowe pieczywo nasmarowane masłem arachidowym z dodatkiem plastrów świeżego banana, a następnie zapieczone w tosterze. Kompozycja ta przez wiele lat doczekała się wielu modyfikacji. Dzisiaj każdy jest autorem swoich słynnych smakowych i wizualnych kompozycji, łącząc masło orzechowe z innymi produktami na tysiące sposobów.
Masło arachidowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych, na przykład słynna kanapka Elvisa Presley’a
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło orzechowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, chociażby przepyszne ciasto twix
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych.
Pomysłów na wykorzystanie masła arachidowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się inspirować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
Zalecane porcjowanie
Masło arachidowe smooth - właściwości
Aksamitne w smaku masło arachidowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% orzechów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak orzeszków ziemnych. Nie jest tajemnicą fakt, że orzechy arachidowe zawierają najwięcej białka ze wszystkich orzechów, dlatego chętnie sięgają po nie sportowcy a także wegetarianie i weganie. Orzechy ziemne są bogate w witaminy B1, B2, B3, B6 i E witaminę młodości, a także minerały: fosfor, wapń, magnez, potas, miedź, cynk, selen. Oprócz prozdrowotnego działania, wykazują się zdolnościami rozweselającymi, dzięki zawartości tryptofanu podnoszą na duchu. Tryptofan to aminokwas poprawiający nastrój a tym samym i humor. Orzechy arachidowe zawierają również sporo kwasu oleinowego, który pozytywnie wpływa na układ krwionośny.
Masło arachidowe smooth – charakterystyka
Masło arachidowe smooth to masło o łagodnej karmelowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych orzeszków zniemnych. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło arachidowe smooth – przepis Elvisa Presley’a
Masło arachidowe smooth nie stawia granic wiekowych, kochają je mali i duzi, młodsi i starsi, dzieci jak i ich dziadkowie. Stanowi podstawowy produkt w domach w wielu krajach na całym świecie. Niektóre propozycje użycia masła arachidowego przeszły do historii, jak chociażby słynna kanapka Elvisa Presley’a: tostowe pieczywo nasmarowane masłem arachidowym z dodatkiem plastrów świeżego banana, a następnie zapieczone w tosterze. Kompozycja ta przez wiele lat doczekała się wielu modyfikacji. Dzisiaj każdy jest autorem swoich słynnych smakowych i wizualnych kompozycji, łącząc masło orzechowe z innymi produktami na tysiące sposobów.
Masło arachidowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych, na przykład słynna kanapka Elvisa Presley’a
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło orzechowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, chociażby przepyszne ciasto twix
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych.
Pomysłów na wykorzystanie masła arachidowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się inspirować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g:
FAQ
Masło arachidowe smooth - właściwości
Aksamitne w smaku masło arachidowe SMOOTH jest idealnym produktem dla dzieci jak i dorosłych. Ze względu na swój bogaty naturalny skład świetnie sprawdza się w kuchni domowej jako dodatek do wielu potraw. Śmiało mogą używać go również weganie i wegetarianie. Masło orzechowe SMOOTH to 100% orzechów. W jego składzie nie znajdziesz dodatkowego cukru, soli, tłuszczy utwardzonych, konserwantów ani innych chemicznych i zupełnie niepotrzebnych dodatków. Nasze masło rozpuszcza się w ustach i długo pozostawia subtelny smak orzeszków ziemnych. Nie jest tajemnicą fakt, że orzechy arachidowe zawierają najwięcej białka ze wszystkich orzechów, dlatego chętnie sięgają po nie sportowcy a także wegetarianie i weganie. Orzechy ziemne są bogate w witaminy B1, B2, B3, B6 i E witaminę młodości, a także minerały: fosfor, wapń, magnez, potas, miedź, cynk, selen. Oprócz prozdrowotnego działania, wykazują się zdolnościami rozweselającymi, dzięki zawartości tryptofanu podnoszą na duchu. Tryptofan to aminokwas poprawiający nastrój a tym samym i humor. Orzechy arachidowe zawierają również sporo kwasu oleinowego, który pozytywnie wpływa na układ krwionośny.
Masło arachidowe smooth – charakterystyka
Masło arachidowe smooth to masło o łagodnej karmelowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych orzeszków zniemnych. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.
Masło arachidowe smooth – przepis Elvisa Presley’a
Masło arachidowe smooth nie stawia granic wiekowych, kochają je mali i duzi, młodsi i starsi, dzieci jak i ich dziadkowie. Stanowi podstawowy produkt w domach w wielu krajach na całym świecie. Niektóre propozycje użycia masła arachidowego przeszły do historii, jak chociażby słynna kanapka Elvisa Presley’a: tostowe pieczywo nasmarowane masłem arachidowym z dodatkiem plastrów świeżego banana, a następnie zapieczone w tosterze. Kompozycja ta przez wiele lat doczekała się wielu modyfikacji. Dzisiaj każdy jest autorem swoich słynnych smakowych i wizualnych kompozycji, łącząc masło orzechowe z innymi produktami na tysiące sposobów.
Masło arachidowe smooth – jak i gdzie stosować
Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.
- idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych, na przykład słynna kanapka Elvisa Presley’a
- pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
- jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło orzechowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
- jako dodatek do ciast, ciasteczek, chociażby przepyszne ciasto twix
- jako pyszny wsad do mufinek
- jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych.
Pomysłów na wykorzystanie masła arachidowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się inspirować we własnej kuchni.
Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.
Wartość odżywcza w 100g: