Syrop korzenny naturalny 250 ml
Pojemność: 250 ml. Idealna baza do grzańca. Bogaty w witaminę C i witaminy z grupy B oraz pektynę. Wolny od GMO.
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca
Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.
Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
- witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
- witamina A niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek
- witamina D
- sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
- aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
- polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki
- nienasycone kwasy tłuszczowe
Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka
- zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
- ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
- pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
- obniża ciśnienie krwi
- pomaga oczyścić organizm z toksyn,
- wspomaga proces odchudzania
Naturalnie naturalny
Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.
Składniki:
- sok z pigwowca japońskiego
- sok jabłkowy
- cukier 2%
- imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
- cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
- kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
- goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
- kardamon źródło przeciwutleniaczy
- anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych
Syrop korzenny jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.
Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem.
Jak stosować syrop korzenny?
Naturalny syrop korzenny można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Syrop stanowi gotową bazę do grzanego wina i grzanego piwa.
Dobrym rozwiązaniem jest też ciepła herbata z dodatkiem syropu korzennego. Syrop jednocześnie ją słodzi, dodaje aromatu, podnosi wartości odżywcze i zdrowotne, a smakuje obłędnie.
Syrop można dodawać również do deserów jako polewa korzenna.
Skład produktu
Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca
Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.
Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
- witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
- witamina A niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek
- witamina D
- sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
- aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
- polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki
- nienasycone kwasy tłuszczowe
Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka
- zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
- ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
- pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
- obniża ciśnienie krwi
- pomaga oczyścić organizm z toksyn,
- wspomaga proces odchudzania
Naturalnie naturalny
Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.
Składniki:
- sok z pigwowca japońskiego
- sok jabłkowy
- cukier 2%
- imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
- cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
- kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
- goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
- kardamon źródło przeciwutleniaczy
- anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych
Syrop korzenny jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.
Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem.
Jak stosować syrop korzenny?
Naturalny syrop korzenny można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Syrop stanowi gotową bazę do grzanego wina i grzanego piwa.
Dobrym rozwiązaniem jest też ciepła herbata z dodatkiem syropu korzennego. Syrop jednocześnie ją słodzi, dodaje aromatu, podnosi wartości odżywcze i zdrowotne, a smakuje obłędnie.
Syrop można dodawać również do deserów jako polewa korzenna.
Zalecane porcjowanie
Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca
Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.
Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
- witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
- witamina A niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek
- witamina D
- sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
- aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
- polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki
- nienasycone kwasy tłuszczowe
Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka
- zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
- ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
- pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
- obniża ciśnienie krwi
- pomaga oczyścić organizm z toksyn,
- wspomaga proces odchudzania
Naturalnie naturalny
Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.
Składniki:
- sok z pigwowca japońskiego
- sok jabłkowy
- cukier 2%
- imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
- cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
- kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
- goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
- kardamon źródło przeciwutleniaczy
- anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych
Syrop korzenny jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.
Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem.
Jak stosować syrop korzenny?
Naturalny syrop korzenny można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Syrop stanowi gotową bazę do grzanego wina i grzanego piwa.
Dobrym rozwiązaniem jest też ciepła herbata z dodatkiem syropu korzennego. Syrop jednocześnie ją słodzi, dodaje aromatu, podnosi wartości odżywcze i zdrowotne, a smakuje obłędnie.
Syrop można dodawać również do deserów jako polewa korzenna.
FAQ
Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca
Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.
Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
- witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
- witamina A niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek
- witamina D
- sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
- aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
- polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki
- nienasycone kwasy tłuszczowe
Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka
- zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
- ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
- pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
- obniża ciśnienie krwi
- pomaga oczyścić organizm z toksyn,
- wspomaga proces odchudzania
Naturalnie naturalny
Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.
Składniki:
- sok z pigwowca japońskiego
- sok jabłkowy
- cukier 2%
- imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
- cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
- kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
- goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
- kardamon źródło przeciwutleniaczy
- anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych
Syrop korzenny jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.
Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem.
Jak stosować syrop korzenny?
Naturalny syrop korzenny można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Syrop stanowi gotową bazę do grzanego wina i grzanego piwa.
Dobrym rozwiązaniem jest też ciepła herbata z dodatkiem syropu korzennego. Syrop jednocześnie ją słodzi, dodaje aromatu, podnosi wartości odżywcze i zdrowotne, a smakuje obłędnie.
Syrop można dodawać również do deserów jako polewa korzenna.