Dla tych, którzy cenią zarówno wygląd jak i zdrowie.

Syrop korzenny naturalny 250 ml

Dostępność: dostępny
Cena: 20,90 zł 20.90

Pojemność: 250 ml. Idealna baza do grzańca. Bogaty w witaminę C i witaminy z grupy B oraz pektynę. Wolny od GMO.

ilość szt.
Otrzymasz 0 pkt za ten zakup ?

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0

Opis

Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca

Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.

 

Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny 
  • witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
  • witamina niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek 
  • witamina
  • sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
  • aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
  • polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki  
  • nienasycone kwasy tłuszczowe

Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka 

  • zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
  • ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
  • pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
  • obniża ciśnienie krwi
  • pomaga oczyścić organizm z toksyn,
  • wspomaga proces odchudzania

Naturalnie naturalny 

Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.

Składniki: 

  • sok z pigwowca japońskiego
  • sok jabłkowy
  • cukier 2%
  • imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
  • cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
  • kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
  • goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
  • kardamon źródło przeciwutleniaczy
  • anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych

Syrop korzenny  jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.

Wartości odżywcze w 100ml:

 

Przechowywanie

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 

Skład produktu

Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca

Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.

 

Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny 
  • witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
  • witamina niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek 
  • witamina
  • sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
  • aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
  • polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki  
  • nienasycone kwasy tłuszczowe

Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka 

  • zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
  • ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
  • pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
  • obniża ciśnienie krwi
  • pomaga oczyścić organizm z toksyn,
  • wspomaga proces odchudzania

Naturalnie naturalny 

Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.

Składniki: 

  • sok z pigwowca japońskiego
  • sok jabłkowy
  • cukier 2%
  • imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
  • cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
  • kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
  • goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
  • kardamon źródło przeciwutleniaczy
  • anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych

Syrop korzenny  jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.

Wartości odżywcze w 100ml:

 

Przechowywanie

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 

FAQ

Naturalny syrop korzenny – obowiązkowo w każdej domowej spiżarni, szczególnie dla amatorów zimowych herbat i grzańca

Syrop korzenny sporządzony jest ze zdrowych wyselekcjonowanych owoców pigwowca japońskiego, jabłek z polskiego sadu i przypraw korzennych. Tak przygotowany syrop stanowi idealną bazę dla jesiennych i zimowych herbat oraz grzańców, a także deserów, cydru.

 

Bogate w wartości odżywcze owoce pigwowca japońskiego:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny 
  • witaminy z grupy B, polepszające koncentrację, dbające o prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego: B1, B2,B3 i B9 (kwas foliowy)
  • witamina niezbędna w procesie widzenia i rozwoju komórek 
  • witamina
  • sole mineralne: potasu, magnezu, fosforu i cynku
  • aminokwasy: kwas asparginowy, asparagina treonina, cysteina, glicyna
  • polifenole o silnym działaniu antyoksydacyjnym, zwalczającym wolne rodniki  
  • nienasycone kwasy tłuszczowe

Syrop korzenny – łyżeczka do herbaty, ciepły koc i dobra książka 

  • zwalcza przeziębienie, stany zapalne górnych i dolnych dróg oddechowych, zatok i jamy ustnej
  • ma silne właściwości antyoksydacyjne, wspiera profilaktykę antynowotworową
  • pozytywnie działa na przewód pokarmowy, polepszając perystaltykę jelit
  • obniża ciśnienie krwi
  • pomaga oczyścić organizm z toksyn,
  • wspomaga proces odchudzania

Naturalnie naturalny 

Syrop korzenny, powstaje z owoców pigwowca japońskiego i jabłek dojrzewających w pełnym słońcu w zaprzyjaźnionym gospodarstwie na południu Polski, w okolicach pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Owoce dojrzewają powoli, bez oprysków, bez poganiaczy. Tylko słońce, deszcz i spokój, a na koniec, do soku z owoców dodawane są aromatyczne przyprawy korzenne.

Składniki: 

  • sok z pigwowca japońskiego
  • sok jabłkowy
  • cukier 2%
  • imbir idealny na odporność, w stanach zapalnych organizmu, zaburzeniach trawiennych, mdłościach
  • cynamon stosowany przy problemach trądzikowych, chorobach nowotworowych, szczególnie jelita grubego
  • kolorowy pieprz wielobarwna mieszanka smakowa, wspomagająca pracę układu pokarmowego, wspomagająca odporność
  • goździki świetny naturalny pogromca kandydozy i bólu
  • kardamon źródło przeciwutleniaczy
  • anyż o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych

Syrop korzenny  jest pasteryzowany, naturalnie mętny i wolny od substancji GMO.

Wartości odżywcze w 100ml:

 

Przechowywanie

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 
Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

dla zamówień powyżej 199 zł

Masz aż 60 dni na zwrot produktów

Masz aż 60 dni na zwrot produktów!

Dowiedz się więcej

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium