Dla tych, którzy cenią zarówno wygląd jak i zdrowie.

Sok z czerwonej porzeczki naturalny bez cukru 250 ml

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 15,90 zł 15.90

Pojemność: 250 ml. Bez dodatku cukru i słodzików. Bogaty w witaminę C, E, A, K i witaminy z grupy B. Wolny od GMO.

ilość szt.
Otrzymasz 0 pkt za ten zakup ?

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5

Opis

 

Naturalny sok z czerwonej porzeczki 100% - słodycz w czystej postaci z odrobiną kwaśnego charakterku z przymrużeniem oka ;)
Pamiętasz jeszcze letnie zbiory czerwonej porzeczki? Zapach liści porzeczki i smak przepysznych czerwonych owoców, kwaśny posmak w ustach, który potrafił powykręcać uśmiech na różne możliwe sposoby? Domowe konfitury porzeczkowe i soki w domowej spiżarce, wszystko to, to nie tylko wspomnienie dzieciństwa, ale przede wszystkim nasze dziedzictwo i naturalne dbanie o zdrowie. Czerwona porzeczka to skarbnica witamin, minerałów i na dodatek tak niskokaloryczna. W 100 gramach tych kwaskowych owoców znajduje się około 56 kcal.

 

Bogate w wartości czerwone porzeczki:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
  • witamina B1 (tiamina) polepszająca koncentrację i pracę jelit
  • witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
  • witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
  • witamina B6 biorąca udział w przemianie białek i glukozy 
  • witamina B11 (kwas foliowy) szczególnie ważne dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
  • prowitamina A (beta-karoten) odpowiadająca z zachowanie młodości skóry, włosów, spojrzenia
  • witamina młodości E
  • witamina K biorąca czynny udział w prawidłowym krzepnięciu krwi
  • minerały: wapń, potas, żelazo, magnez, fosfor, cynk, sód
  • błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
  • tłuszcze, węglowodany, białko
  • antocyjany polifenole, hamujące rozwój czynników powodujących stany zapalne w organizmie

Sok z czerwonej porzeczki - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci

  • wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie
  • wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
  • uspakaja skołatane nerwy, łagodzi skurcze i ból mięśni, pozwala zasypiać w spokoju i bez bólu
  • spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci
  • pozytywnie wpływa na narząd wzroku
  • usprawnia pracę układu krążenia i serca
  • poprawia koncentrację
  • reguluje gospodarkę płynów w organizmie
  • wspiera pracę układu pokarmowego i moczowego
  • nadaje życiu smaku i barw :)

Pliki źródłowe:

1. Jurgiel-Małecka G., Buchwał A.: Charaktersytyka składu chemicznego owoców porzeczki uprawianej w regionie Pomorza Zachodniego. ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość, 2016, 6 (109), 90 – 101  

Naturalnie naturalny

Sok z czerwonej porzeczki, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, pełne naturalnego i zdrowego soku, tłoczone są na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości. Sok jest wolny od substancji GMO i alergenów. Produkt bezglutenowy.

Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.

Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.

Składniki: 100% sok z czerwonej porzeczki.

Wartości odżywcze w 100ml:

Przechowywanie

Syrop wlewany jest do szklanych butelek o pojemności 250ml.

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 

Skład produktu

 

Naturalny sok z czerwonej porzeczki 100% - słodycz w czystej postaci z odrobiną kwaśnego charakterku z przymrużeniem oka ;)
Pamiętasz jeszcze letnie zbiory czerwonej porzeczki? Zapach liści porzeczki i smak przepysznych czerwonych owoców, kwaśny posmak w ustach, który potrafił powykręcać uśmiech na różne możliwe sposoby? Domowe konfitury porzeczkowe i soki w domowej spiżarce, wszystko to, to nie tylko wspomnienie dzieciństwa, ale przede wszystkim nasze dziedzictwo i naturalne dbanie o zdrowie. Czerwona porzeczka to skarbnica witamin, minerałów i na dodatek tak niskokaloryczna. W 100 gramach tych kwaskowych owoców znajduje się około 56 kcal.

 

Bogate w wartości czerwone porzeczki:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
  • witamina B1 (tiamina) polepszająca koncentrację i pracę jelit
  • witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
  • witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
  • witamina B6 biorąca udział w przemianie białek i glukozy 
  • witamina B11 (kwas foliowy) szczególnie ważne dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
  • prowitamina A (beta-karoten) odpowiadająca z zachowanie młodości skóry, włosów, spojrzenia
  • witamina młodości E
  • witamina K biorąca czynny udział w prawidłowym krzepnięciu krwi
  • minerały: wapń, potas, żelazo, magnez, fosfor, cynk, sód
  • błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
  • tłuszcze, węglowodany, białko
  • antocyjany polifenole, hamujące rozwój czynników powodujących stany zapalne w organizmie

Sok z czerwonej porzeczki - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci

  • wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie
  • wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
  • uspakaja skołatane nerwy, łagodzi skurcze i ból mięśni, pozwala zasypiać w spokoju i bez bólu
  • spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci
  • pozytywnie wpływa na narząd wzroku
  • usprawnia pracę układu krążenia i serca
  • poprawia koncentrację
  • reguluje gospodarkę płynów w organizmie
  • wspiera pracę układu pokarmowego i moczowego
  • nadaje życiu smaku i barw :)

Pliki źródłowe:

1. Jurgiel-Małecka G., Buchwał A.: Charaktersytyka składu chemicznego owoców porzeczki uprawianej w regionie Pomorza Zachodniego. ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość, 2016, 6 (109), 90 – 101  

Naturalnie naturalny

Sok z czerwonej porzeczki, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, pełne naturalnego i zdrowego soku, tłoczone są na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości. Sok jest wolny od substancji GMO i alergenów. Produkt bezglutenowy.

Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.

Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.

Składniki: 100% sok z czerwonej porzeczki.

Wartości odżywcze w 100ml:

Przechowywanie

Syrop wlewany jest do szklanych butelek o pojemności 250ml.

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 

FAQ

 

Naturalny sok z czerwonej porzeczki 100% - słodycz w czystej postaci z odrobiną kwaśnego charakterku z przymrużeniem oka ;)
Pamiętasz jeszcze letnie zbiory czerwonej porzeczki? Zapach liści porzeczki i smak przepysznych czerwonych owoców, kwaśny posmak w ustach, który potrafił powykręcać uśmiech na różne możliwe sposoby? Domowe konfitury porzeczkowe i soki w domowej spiżarce, wszystko to, to nie tylko wspomnienie dzieciństwa, ale przede wszystkim nasze dziedzictwo i naturalne dbanie o zdrowie. Czerwona porzeczka to skarbnica witamin, minerałów i na dodatek tak niskokaloryczna. W 100 gramach tych kwaskowych owoców znajduje się około 56 kcal.

 

Bogate w wartości czerwone porzeczki:

  • witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny
  • witamina B1 (tiamina) polepszająca koncentrację i pracę jelit
  • witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
  • witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
  • witamina B6 biorąca udział w przemianie białek i glukozy 
  • witamina B11 (kwas foliowy) szczególnie ważne dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
  • prowitamina A (beta-karoten) odpowiadająca z zachowanie młodości skóry, włosów, spojrzenia
  • witamina młodości E
  • witamina K biorąca czynny udział w prawidłowym krzepnięciu krwi
  • minerały: wapń, potas, żelazo, magnez, fosfor, cynk, sód
  • błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
  • tłuszcze, węglowodany, białko
  • antocyjany polifenole, hamujące rozwój czynników powodujących stany zapalne w organizmie

Sok z czerwonej porzeczki - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci

  • wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie
  • wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
  • uspakaja skołatane nerwy, łagodzi skurcze i ból mięśni, pozwala zasypiać w spokoju i bez bólu
  • spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci
  • pozytywnie wpływa na narząd wzroku
  • usprawnia pracę układu krążenia i serca
  • poprawia koncentrację
  • reguluje gospodarkę płynów w organizmie
  • wspiera pracę układu pokarmowego i moczowego
  • nadaje życiu smaku i barw :)

Pliki źródłowe:

1. Jurgiel-Małecka G., Buchwał A.: Charaktersytyka składu chemicznego owoców porzeczki uprawianej w regionie Pomorza Zachodniego. ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość, 2016, 6 (109), 90 – 101  

Naturalnie naturalny

Sok z czerwonej porzeczki, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, pełne naturalnego i zdrowego soku, tłoczone są na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości. Sok jest wolny od substancji GMO i alergenów. Produkt bezglutenowy.

Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.

Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.

Składniki: 100% sok z czerwonej porzeczki.

Wartości odżywcze w 100ml:

Przechowywanie

Syrop wlewany jest do szklanych butelek o pojemności 250ml.

Przechowuj swój syrop w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze od +2 do +20 stopni Celcjusza, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo.

Po otwarciu, przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni. Na dnie może wytworzyć się osad, to całkiem naturalne. Wymieszaj syrop przed otwarciem. 

 
Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

dla zamówień powyżej 199 zł

Masz aż 60 dni na zwrot produktów

Masz aż 60 dni na zwrot produktów!

Dowiedz się więcej

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium