Sok z aronii naturalny 250 ml
Pojemność: 250 ml. 100% owoców w soku, bogatych w witaminę C, B, antyoksydanty, antocyjany. Bez dodatku cukru i słodzików. Wolny od GMO.
Termin ważności 31.08.2024.
towar niedostępny






Opis
Naturalny sok z aronii 100% - słodycz w czystej postaci z lekką nutką kwaśnego ;)
Znasz to uczucie kiedy zaczynają silniej pracować ślinianki od samego zapachu, albo nawet patrzenia? Tak właśnie jest z aronią.
Łączy w sobie dwa smaki: słodki i kwaśny co świadczy o tym, że nie jest nudna. Ma charakter ta dziewczyna. A w jednym maleńkim owocu zamknięte jest tyle wartości i dobrodziejstw. Jak bursztyn spośród znalezisk nam Bałtykiem, tak aronia pośród owoców jest "złotym" skarbem.
Bogata w wartości aronia:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny, a także o jakość skóry, włosów oraz paznokci, poprawiająca wchłanianie witaminy E
- witamina młodości E
- witamina P (bioflawonoid) nadająca ciemną barwę owocom aronii, chroniąca przed wirusami, bakteriami i grzybami, a nawet szkodliwym działaniem promieni słonecznych
- witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
- witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
- witamina B9 (kwas foliowy) szczególnie ważna dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
- witamina K dbająca o prawidłową krzepliwość krwi
- makro i mikroelementy: wapń, potas, żelazo, mangan, molibden, miedź, bor, jod, cynk, sód
- flawonoidy: antocyjany zwiększające produkcję czerwonych krwinek i dbające o prawidłową pracę serca i układu krwionośnego, leukocyjany, rutyna dbająca o prawidłowy stan ścian naczyń krwionośnych, katechiny, kwercetyna
- błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
Sok z aronii - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci czyli złoty superfood
- wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie, grzyby
- wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
- spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci i znacznie poprawia ich wygląd
- pozytywnie wpływa na narząd wzroku, pomaga poprawić widzenie
- usprawnia pracę układu krążenia i serca
- dba o ścianki naczyń krwionośnych chroniąc przed żylakami, pękaniem naczynek krwionośnych na twarzy, tworzeniem się pajączków
- podkręca apetyt u niejadków w różnym wieku :)
Źródło danych: USDA National Nutrient Database for Standard Reference
Naturalnie naturalny
Sok z aronii, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, czekają spokojnie na pierwsze przymrozki i pełne naturalnego i zdrowego soku są tłoczone na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości.
Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.
Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.
Składniki: 100% sok z aronii.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój sok w chłodnym i zacienionym miejscu, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo. Po otwarciu spożyj w ciągu kilku dni.
Jak stosować sok z aronii?
Naturalny sok z aronii można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Łącząc sok z żelatyną, wodą, ksylitolem lub erytrytolem wyczarujesz domową zdrową galaretkę o niecodziennym smaku jako samodzielny deser, dodatek do ciasta lub tortu.
Mieszając sok z aronii z wodą, mąką ziemniaczaną, ksylitolem lub erytrytolem w odpowiednich proporcjach, zrobisz kisiel aroniowy domowej produkcji, bez zbędnych dodatków. Taki kisiel to idealny deser lub bardzo pomocne lekkostrawne danie na zatrucie pokarmowe i po zabiegach operacyjnych.
A budyń domowy w niespotykanym kolorze i smaku? Sposób przygotowania zupełnie podobny do kisielu, z tym, że zamiast wody dodajesz mleko i w tym przypadku także wszystko poddajesz obróbce cieplnej.
Kaszę mannę polewaną sokiem a aronii? Nic dodać nic ująć, po prostu trzeba spróbować :)
Skład produktu
Naturalny sok z aronii 100% - słodycz w czystej postaci z lekką nutką kwaśnego ;)
Znasz to uczucie kiedy zaczynają silniej pracować ślinianki od samego zapachu, albo nawet patrzenia? Tak właśnie jest z aronią.
Łączy w sobie dwa smaki: słodki i kwaśny co świadczy o tym, że nie jest nudna. Ma charakter ta dziewczyna. A w jednym maleńkim owocu zamknięte jest tyle wartości i dobrodziejstw. Jak bursztyn spośród znalezisk nam Bałtykiem, tak aronia pośród owoców jest "złotym" skarbem.
Bogata w wartości aronia:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny, a także o jakość skóry, włosów oraz paznokci, poprawiająca wchłanianie witaminy E
- witamina młodości E
- witamina P (bioflawonoid) nadająca ciemną barwę owocom aronii, chroniąca przed wirusami, bakteriami i grzybami, a nawet szkodliwym działaniem promieni słonecznych
- witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
- witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
- witamina B9 (kwas foliowy) szczególnie ważna dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
- witamina K dbająca o prawidłową krzepliwość krwi
- makro i mikroelementy: wapń, potas, żelazo, mangan, molibden, miedź, bor, jod, cynk, sód
- flawonoidy: antocyjany zwiększające produkcję czerwonych krwinek i dbające o prawidłową pracę serca i układu krwionośnego, leukocyjany, rutyna dbająca o prawidłowy stan ścian naczyń krwionośnych, katechiny, kwercetyna
- błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
Sok z aronii - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci czyli złoty superfood
- wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie, grzyby
- wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
- spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci i znacznie poprawia ich wygląd
- pozytywnie wpływa na narząd wzroku, pomaga poprawić widzenie
- usprawnia pracę układu krążenia i serca
- dba o ścianki naczyń krwionośnych chroniąc przed żylakami, pękaniem naczynek krwionośnych na twarzy, tworzeniem się pajączków
- podkręca apetyt u niejadków w różnym wieku :)
Źródło danych: USDA National Nutrient Database for Standard Reference
Naturalnie naturalny
Sok z aronii, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, czekają spokojnie na pierwsze przymrozki i pełne naturalnego i zdrowego soku są tłoczone na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości.
Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.
Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.
Składniki: 100% sok z aronii.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój sok w chłodnym i zacienionym miejscu, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo. Po otwarciu spożyj w ciągu kilku dni.
Jak stosować sok z aronii?
Naturalny sok z aronii można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Łącząc sok z żelatyną, wodą, ksylitolem lub erytrytolem wyczarujesz domową zdrową galaretkę o niecodziennym smaku jako samodzielny deser, dodatek do ciasta lub tortu.
Mieszając sok z aronii z wodą, mąką ziemniaczaną, ksylitolem lub erytrytolem w odpowiednich proporcjach, zrobisz kisiel aroniowy domowej produkcji, bez zbędnych dodatków. Taki kisiel to idealny deser lub bardzo pomocne lekkostrawne danie na zatrucie pokarmowe i po zabiegach operacyjnych.
A budyń domowy w niespotykanym kolorze i smaku? Sposób przygotowania zupełnie podobny do kisielu, z tym, że zamiast wody dodajesz mleko i w tym przypadku także wszystko poddajesz obróbce cieplnej.
Kaszę mannę polewaną sokiem a aronii? Nic dodać nic ująć, po prostu trzeba spróbować :)
Zalecane porcjowanie
Naturalny sok z aronii 100% - słodycz w czystej postaci z lekką nutką kwaśnego ;)
Znasz to uczucie kiedy zaczynają silniej pracować ślinianki od samego zapachu, albo nawet patrzenia? Tak właśnie jest z aronią.
Łączy w sobie dwa smaki: słodki i kwaśny co świadczy o tym, że nie jest nudna. Ma charakter ta dziewczyna. A w jednym maleńkim owocu zamknięte jest tyle wartości i dobrodziejstw. Jak bursztyn spośród znalezisk nam Bałtykiem, tak aronia pośród owoców jest "złotym" skarbem.
Bogata w wartości aronia:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny, a także o jakość skóry, włosów oraz paznokci, poprawiająca wchłanianie witaminy E
- witamina młodości E
- witamina P (bioflawonoid) nadająca ciemną barwę owocom aronii, chroniąca przed wirusami, bakteriami i grzybami, a nawet szkodliwym działaniem promieni słonecznych
- witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
- witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
- witamina B9 (kwas foliowy) szczególnie ważna dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
- witamina K dbająca o prawidłową krzepliwość krwi
- makro i mikroelementy: wapń, potas, żelazo, mangan, molibden, miedź, bor, jod, cynk, sód
- flawonoidy: antocyjany zwiększające produkcję czerwonych krwinek i dbające o prawidłową pracę serca i układu krwionośnego, leukocyjany, rutyna dbająca o prawidłowy stan ścian naczyń krwionośnych, katechiny, kwercetyna
- błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
Sok z aronii - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci czyli złoty superfood
- wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie, grzyby
- wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
- spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci i znacznie poprawia ich wygląd
- pozytywnie wpływa na narząd wzroku, pomaga poprawić widzenie
- usprawnia pracę układu krążenia i serca
- dba o ścianki naczyń krwionośnych chroniąc przed żylakami, pękaniem naczynek krwionośnych na twarzy, tworzeniem się pajączków
- podkręca apetyt u niejadków w różnym wieku :)
Źródło danych: USDA National Nutrient Database for Standard Reference
Naturalnie naturalny
Sok z aronii, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, czekają spokojnie na pierwsze przymrozki i pełne naturalnego i zdrowego soku są tłoczone na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości.
Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.
Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.
Składniki: 100% sok z aronii.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój sok w chłodnym i zacienionym miejscu, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo. Po otwarciu spożyj w ciągu kilku dni.
Jak stosować sok z aronii?
Naturalny sok z aronii można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Łącząc sok z żelatyną, wodą, ksylitolem lub erytrytolem wyczarujesz domową zdrową galaretkę o niecodziennym smaku jako samodzielny deser, dodatek do ciasta lub tortu.
Mieszając sok z aronii z wodą, mąką ziemniaczaną, ksylitolem lub erytrytolem w odpowiednich proporcjach, zrobisz kisiel aroniowy domowej produkcji, bez zbędnych dodatków. Taki kisiel to idealny deser lub bardzo pomocne lekkostrawne danie na zatrucie pokarmowe i po zabiegach operacyjnych.
A budyń domowy w niespotykanym kolorze i smaku? Sposób przygotowania zupełnie podobny do kisielu, z tym, że zamiast wody dodajesz mleko i w tym przypadku także wszystko poddajesz obróbce cieplnej.
Kaszę mannę polewaną sokiem a aronii? Nic dodać nic ująć, po prostu trzeba spróbować :)
FAQ
Naturalny sok z aronii 100% - słodycz w czystej postaci z lekką nutką kwaśnego ;)
Znasz to uczucie kiedy zaczynają silniej pracować ślinianki od samego zapachu, albo nawet patrzenia? Tak właśnie jest z aronią.
Łączy w sobie dwa smaki: słodki i kwaśny co świadczy o tym, że nie jest nudna. Ma charakter ta dziewczyna. A w jednym maleńkim owocu zamknięte jest tyle wartości i dobrodziejstw. Jak bursztyn spośród znalezisk nam Bałtykiem, tak aronia pośród owoców jest "złotym" skarbem.
Bogata w wartości aronia:
- witamina C nadająca odporność i dbająca o prawidłowo funkcjonujący układ krwionośny, a także o jakość skóry, włosów oraz paznokci, poprawiająca wchłanianie witaminy E
- witamina młodości E
- witamina P (bioflawonoid) nadająca ciemną barwę owocom aronii, chroniąca przed wirusami, bakteriami i grzybami, a nawet szkodliwym działaniem promieni słonecznych
- witamina B2 (ryboflawina) dbająca o prawidłowy metabolizm w organizmie
- witamina B3 (niacyna, witamina PP) odpowiadająca za prawidłową produkcję czerwonych ciałek krwi i funkcjonowanie układu nerwowego
- witamina B9 (kwas foliowy) szczególnie ważna dla kobiet w ciąży, odpowiada głównie za prawidłowy rozwój płodu, syntezę kwasów nukleinowych, z których powstaje DNA
- witamina K dbająca o prawidłową krzepliwość krwi
- makro i mikroelementy: wapń, potas, żelazo, mangan, molibden, miedź, bor, jod, cynk, sód
- flawonoidy: antocyjany zwiększające produkcję czerwonych krwinek i dbające o prawidłową pracę serca i układu krwionośnego, leukocyjany, rutyna dbająca o prawidłowy stan ścian naczyń krwionośnych, katechiny, kwercetyna
- błonnik obniżający poziom "złego" cholesterolu
Sok z aronii - bomba witaminowa zamknięta w soku w czystej postaci czyli złoty superfood
- wzmacnia odporność na wolne rodniki, wirusy i bakterie, grzyby
- wspiera profilaktykę antynowotworową jako naturalny antyoksydant
- spowalnia ogólne starzenie się organizmu: skóry, włosów, paznokci i znacznie poprawia ich wygląd
- pozytywnie wpływa na narząd wzroku, pomaga poprawić widzenie
- usprawnia pracę układu krążenia i serca
- dba o ścianki naczyń krwionośnych chroniąc przed żylakami, pękaniem naczynek krwionośnych na twarzy, tworzeniem się pajączków
- podkręca apetyt u niejadków w różnym wieku :)
Źródło danych: USDA National Nutrient Database for Standard Reference
Naturalnie naturalny
Sok z aronii, powstaje z owoców z zaprzyjaźnionego gospodarstwa w południowej części Polski z okolic pięknych wąwozów lessowych i chrząszcza co brzmi w trzcinie. Soczyste i dojrzewające w pełnym słońcu owoce, czekają spokojnie na pierwsze przymrozki i pełne naturalnego i zdrowego soku są tłoczone na zimno, a następnie poddane krótkiej pasteryzacji, aby nie utracić tego co w owocach najcenniejsze - wartości.
Sok jest naturalnie mętny, a to dlatego, że nie jest poddany procesowi rafinowania, stąd na dnie butelki może gromadzić się naturalny osad.
Do soku nie dodajemy: wody, cukru, słodzików ani innych zbędnych dodatków. Nasza zasada to 100% soku w soku.
Składniki: 100% sok z aronii.
Wartości odżywcze w 100ml:
Przechowywanie
Przechowuj swój sok w chłodnym i zacienionym miejscu, zachowasz w ten sposób jego naturalne walory smakowe i wartości odżywcze na długo. Po otwarciu spożyj w ciągu kilku dni.
Jak stosować sok z aronii?
Naturalny sok z aronii można stosować na wiele przeróżnych sposobów i nie trzeba być wcale mistrzem kucharskim.
Łącząc sok z żelatyną, wodą, ksylitolem lub erytrytolem wyczarujesz domową zdrową galaretkę o niecodziennym smaku jako samodzielny deser, dodatek do ciasta lub tortu.
Mieszając sok z aronii z wodą, mąką ziemniaczaną, ksylitolem lub erytrytolem w odpowiednich proporcjach, zrobisz kisiel aroniowy domowej produkcji, bez zbędnych dodatków. Taki kisiel to idealny deser lub bardzo pomocne lekkostrawne danie na zatrucie pokarmowe i po zabiegach operacyjnych.
A budyń domowy w niespotykanym kolorze i smaku? Sposób przygotowania zupełnie podobny do kisielu, z tym, że zamiast wody dodajesz mleko i w tym przypadku także wszystko poddajesz obróbce cieplnej.
Kaszę mannę polewaną sokiem a aronii? Nic dodać nic ująć, po prostu trzeba spróbować :)