Dla tych, którzy cenią zarówno wygląd jak i zdrowie.

Naturalne masło orzechowe z migdałów, pasta migdałowa crunchy 350g

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 39,90 zł 39.90

Masa netto: 350 g

Naturalne masło migdałowe CRUNCHY to w 100% naturalnie pyszny i zdrowy produkt, który smakuje wszystkim, bez względu na wiek. Wyprodukowane bez dodatku cukru, soli, utwardzonych tłuszczy, czaruje głębokim smakiem migdałów.

Masło migdałowe CRUNCHY to 100% orzecha w maśle orzechowym.

Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.

ilość szt.
Otrzymasz 0 pkt za ten zakup ?

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5

Opis

Masło migdałowe crunchy – właściwości

Migdały uchodzą za najbardziej wartościowe wśród orzechów – w pełni zasłużenie: wyprodukowane z nich masło jest bogatym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy E, niacyny oraz licznych składników mineralnych. Nienasycone kwasy tłuszczowe skutecznie regulują poziom cholesterolu i ciśnienie krwi, zmniejszają ryzyko wystąpienia zawału, miażdżycy czy chorób wieńcowych. Migdały znane są również jako skuteczny środek kojący zgagę. Równie skutecznie na zgagę zadziała łyżeczka masła migdałowego.

Dobre tłuszcze są także konieczne do prawidłowej pracy układu nerwowego. Dostarczając ich sobie w codziennej diecie poprawisz swój refleks, poziom koncentracji i jakość procesów myślowych. Składniki odżywcze zawarte w maśle migdałowym wzmacniają także wydolność mięśni, dlatego produkt często gości w menu osób aktywnych. Dodatek masła do posiłku zwiększa uczucie sytości i przyspiesza metabolizm, dlatego śmiało możesz pozwalać sobie na nie podczas redukcji. Masło migdałowe crunchy to odżywcza bomba o wspaniałym smaku. 

Masło migdałowe crunchy – charakterystyka

Masło migdałowe crunchy to masło o łagodnej ciemnobeżowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych migdałów. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.

 

Masło migdałowe crunchy – jak i gdzie stosować

Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.

  • idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
  • pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
  • jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło migdałowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
  • jako dodatek do ciast, ciasteczek, uzupełnienie smaku kremu do ciasta, tortu
  • jako pyszny wsad do mufinek
  • jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
  • kremowe masło migdałowe crunchy, z wyczuwalnymi drobnymi kawałkami migdałów, świetnie komponuje się z owsiankami na śniadanie.

Jeśli nie masz czasu, by zjeść rano pełny posiłek, pół łyżeczki masła migdałowego z połową łyżeczki dżemu dostarczy Ci zapasu niezbędnej energii i na pewno przywoła uśmiech i grymas rozkoszy na twarzy.

Pomysłów na wykorzystanie masła migdałowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.

Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.

Wartość odżywcza w 100g:

 

Skład produktu

Masło migdałowe crunchy – właściwości

Migdały uchodzą za najbardziej wartościowe wśród orzechów – w pełni zasłużenie: wyprodukowane z nich masło jest bogatym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy E, niacyny oraz licznych składników mineralnych. Nienasycone kwasy tłuszczowe skutecznie regulują poziom cholesterolu i ciśnienie krwi, zmniejszają ryzyko wystąpienia zawału, miażdżycy czy chorób wieńcowych. Migdały znane są również jako skuteczny środek kojący zgagę. Równie skutecznie na zgagę zadziała łyżeczka masła migdałowego.

Dobre tłuszcze są także konieczne do prawidłowej pracy układu nerwowego. Dostarczając ich sobie w codziennej diecie poprawisz swój refleks, poziom koncentracji i jakość procesów myślowych. Składniki odżywcze zawarte w maśle migdałowym wzmacniają także wydolność mięśni, dlatego produkt często gości w menu osób aktywnych. Dodatek masła do posiłku zwiększa uczucie sytości i przyspiesza metabolizm, dlatego śmiało możesz pozwalać sobie na nie podczas redukcji. Masło migdałowe crunchy to odżywcza bomba o wspaniałym smaku. 

Masło migdałowe crunchy – charakterystyka

Masło migdałowe crunchy to masło o łagodnej ciemnobeżowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych migdałów. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.

 

Masło migdałowe crunchy – jak i gdzie stosować

Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.

  • idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
  • pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
  • jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło migdałowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
  • jako dodatek do ciast, ciasteczek, uzupełnienie smaku kremu do ciasta, tortu
  • jako pyszny wsad do mufinek
  • jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
  • kremowe masło migdałowe crunchy, z wyczuwalnymi drobnymi kawałkami migdałów, świetnie komponuje się z owsiankami na śniadanie.

Jeśli nie masz czasu, by zjeść rano pełny posiłek, pół łyżeczki masła migdałowego z połową łyżeczki dżemu dostarczy Ci zapasu niezbędnej energii i na pewno przywoła uśmiech i grymas rozkoszy na twarzy.

Pomysłów na wykorzystanie masła migdałowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.

Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.

Wartość odżywcza w 100g:

 

FAQ

Masło migdałowe crunchy – właściwości

Migdały uchodzą za najbardziej wartościowe wśród orzechów – w pełni zasłużenie: wyprodukowane z nich masło jest bogatym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy E, niacyny oraz licznych składników mineralnych. Nienasycone kwasy tłuszczowe skutecznie regulują poziom cholesterolu i ciśnienie krwi, zmniejszają ryzyko wystąpienia zawału, miażdżycy czy chorób wieńcowych. Migdały znane są również jako skuteczny środek kojący zgagę. Równie skutecznie na zgagę zadziała łyżeczka masła migdałowego.

Dobre tłuszcze są także konieczne do prawidłowej pracy układu nerwowego. Dostarczając ich sobie w codziennej diecie poprawisz swój refleks, poziom koncentracji i jakość procesów myślowych. Składniki odżywcze zawarte w maśle migdałowym wzmacniają także wydolność mięśni, dlatego produkt często gości w menu osób aktywnych. Dodatek masła do posiłku zwiększa uczucie sytości i przyspiesza metabolizm, dlatego śmiało możesz pozwalać sobie na nie podczas redukcji. Masło migdałowe crunchy to odżywcza bomba o wspaniałym smaku. 

Masło migdałowe crunchy – charakterystyka

Masło migdałowe crunchy to masło o łagodnej ciemnobeżowej barwie, aksamitnej konsystencji, lekko się rozsmarowuje na kanapkach, tostach, naleśnikach czy gofrach. W zapachu wyczuwalny aromat świeżo mielonych migdałów. W smaku subtelne, delikatne. Nie jest ani słodkie, ani też słone.

 

Masło migdałowe crunchy – jak i gdzie stosować

Ile nas tyle pomysłów na masło. Na słono, na słodko, na ostro… Do śniadania, do kolacji, jako przekąska.

  • idealne smarowidło do kanapek jako alternatywa dla dżemów i kremów orzechowych
  • pyszny dodatek do gofrów, naleśników w połączeniu z dżemem na przykład śliwkowym
  • jako dodatek do koktajlu proteinowego: koktajl proteinowy ECO&FIT, mleko lub woda, miód, masło migdałowe – blender – wartościowy koktajl białkowy gotowy. Po treningu rewelacja.
  • jako dodatek do ciast, ciasteczek, uzupełnienie smaku kremu do ciasta, tortu
  • jako pyszny wsad do mufinek
  • jako przełamywacz smaku do szaszłyków owocowych
  • kremowe masło migdałowe crunchy, z wyczuwalnymi drobnymi kawałkami migdałów, świetnie komponuje się z owsiankami na śniadanie.

Jeśli nie masz czasu, by zjeść rano pełny posiłek, pół łyżeczki masła migdałowego z połową łyżeczki dżemu dostarczy Ci zapasu niezbędnej energii i na pewno przywoła uśmiech i grymas rozkoszy na twarzy.

Pomysłów na wykorzystanie masła migdałowego jest wiele. W przepisach każdego kraju można odnaleźć nietypowe łączenia, którymi można się zasugerować we własnej kuchni.

Termin przydatności to 6 miesięcy od daty produkcji i 3 miesiące od otwarcia słoika.

Wartość odżywcza w 100g:

 

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

dla zamówień powyżej 199 zł

Masz aż 60 dni na zwrot produktów

Masz aż 60 dni na zwrot produktów!

Dowiedz się więcej

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium